Siivouspalvelut

Siivouksen räätälöimme aina yksilöllisesti. Teemme huolellisen kartoituksen siivouskohteesta ja siivouksen laajuudesta, tehtävistä siivoustöistä sekä siitä, kuinka usein siivousta tarvitset. Näin saamme lopputuloksen, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun tarpeitasi.

Siivouksessa käytämme Swiiverkin Vorwerk Kobold -tuotteita – voit tutustua tuotteisiin tästä.

Toimistosiivous

Toimistosiivous toteutetaan ylläpitosiivouksena, jolloin siivoamme yritystilasi säännöllisesti, jatkuvaan sopimukseen perustuvana siivouksena. Tutustuttuamme kohteeseesi ja määriteltyämme työn tarpeen, voit jättää työpaikkasi siivousvastuun meille.

Toimistosiivous räätälöidään sinun tarpeesi mukaan. Saat raikkaan lopputuloksen, jossa viihtyvät sekä työntekijät että asiakkaat.
Siistiin toimistoon kannattaa panostaa – tilat toimivat yrityksesi käyntikorttina. Kun työympäristö on siisti, myös työnteko käy mukavammin.

Remonttisiivous

Remonttisiivous ei ole vain tilan tulevan käyttäjän hyväksi, myös remontin toteuttajat hyötyvät siivouksesta. Voimme pitää rakennuskohteen ja taukotilojen siisteydestä huolta myös rakennusurakan aikana, mikä helpottaa työmaalla toimimista. Hyvin tehty remonttisiivous myös nopeuttaa rakennuksen käyttöönottoa.

Muuttosiivous

Muuttosiivouksessa siistimme lattiapinnat, wc:t, työtasot ja muut pinnat puhtaiksi pölystä sekä muusta pinttyneestä liasta. Tiukemmassakin olevat elämisen jäljet saadaan puhdistettua tehokkaiden siivousvälineidemme ja -aineiden ansiosta. Muuttosiivous voidaan räätälöidä aina sen mukaan, millaista ja miten laajaa siivousta muuttokohde vaatii.

Voit tilata siivouksen meiltä sekä entiseen että tulevaan toimistotilaan tai asuntoon. Kauttaaltaan siistit tilat eivät tuota päänvaivaa vuokraisännälle, myös uusi asukas kiittää puhtaaseen ympäristöön ja raikkaaseen huoneilmaan asettumista.

Taloyhtiöiden Porrassiivoukset

  • lattian siivous
  • mattojen imurointi
  • kaiteiden ja ikkunalautojen pyyhintä
  • hissin siivous
  • ovenkahvojen puhdistus
  • sauna- ja pesutilojen siivous
  • muiden tilojen, kuten kuivaushuoneen siivous
  • yleispuhtauden ylläpito

Teemme sopimuksen mukaan myös yksittäiset tai säännölliset lattioiden ja portaiden vahaukset, rappukäytävän ja varastotilojen suursiivoukset sekä ikkunanpesut.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! »